Автомобилни фенове се събират този уикенд в Бургас за грандиозен фестивал

На 14, 15 и 16 юли Бургас ще посрещне автомобилни фенове от няколко държави, които ще представят своите коли на специално организирания фестивал Maska.

Събитието се провежда за 4-та поредна година и освен автомобилна тематика, то обещава шоу програма за всички, включваща дрифт, драг, тунинг изложение, суперколи, стънт шоу, както и обособен детски кът, шоу “Strong Man”, Street Dance танци, обособена музикална зона, релакс зона и други.

14 юли е определен изцяло за дрифт и гимкхана шоу с участието на най-известните ни пилоти – Александър Язов – Матрицата, Йордан Младенов, Кристиян Карагеоргиев, Ива Русинова, Стефан Зашев и други. Програмата ще се състои в двора на Бургасбус в Южната промишлена зона на морския град.

На 15-ти и 16-ти юли зрителите може да присъстват на Морската гара, където да се насладят на изпълтнителите Fyre, Torino и Pashata, D-Trax, MC P БОБИ (Star Reporters) и Kibritq. Там също така ще бъдат открити тунингованите автомобили, драг състезанията, както и музикалната и танцувалната програма.