Брутално BMW X7 с 650 конски сили от Manhart

Manhart е добре позната тунинг компания за феновете на BMW и като такава се грижи да задоволи всички нужди на своите клиенти, независимо от това с какъв автомобил разполагат те. Последният проект на германското студио е базиран на най-големия модел на баварците – Х7. Типично в свой стил, от Manhart са пипнали визията, както и мощността на големия „джип“.

Комбинацията от черна матова боя и златисти акценти по цялото купе е позната от другите проекти на компанията, а джанти в двуцветна комбинация, отново от черно и златисто заменят оригиналните колела. Предната броня е с по-големи отвори и по-агресивен дизайн, а в задната част е поставен малък дифузьор, отново подчертан със златиста боя. За по-добра визия и поведение на пътя е добавено и окачване, понижаващо просвета с 25мм.

Най-интересните промени са под капака, където е запазен 4.4-литровия осмак, който в заводски вид е достатъчен за 530 конски сили и 750 нютон метра. След софтуерна намеса и смяна на генерацията, всъдеходът генерира 650 конски сили и 920 нютон метра.