Вижте как изглежда най-грозната кола в света

Хората зад Ahref са изследвали резултатите от най-четените статии за грозни коли в света и са избрали 10 от тях, които са достигнали до финалната част и възможността да участват в дигитална компилация за направата на най-грозната кола в света според изданието. В списъка можем да намерим много заподозрени, но и няколко изненади, които вероятно не всеки би определил като грозни.

Така например, небезизвестния Fiat Multipla участва със своето предно стъкло и панелът под него. Pontiac Aztec участва със задните си калници и отвора за резервоара, а Chrysler PT Cruiser с предната решетка. Тук тя е комбинирана с тази на Nissan Juke от който са взети още предните светлини и калниците. SsangYong Rodius се включва със стоповете и задната броня. Основните светлини са от Ford Scorpio, а страничната линия е от Nissan Cube.

Джантите са взети от AMC Pacer, праговете от Honda Civic Type R, а долната част на предната броня от Toyota Prius. Красотата е субективно нещо, за това би ни било интересно да прочетем в коментарите, съгласни ли сте с тази класация или бихте избрали други автомобили за нея?

Previous post Фотошпиони: Новото Audi S6 заприлича на BMW
Next post Продадоха класическо Renault 5 за 146 хил. евро