Вижте как ще изглежда новата Toyota Corolla

В рендерите, които ви показваме е представено следващото поколение на модела Toyota Corolla, чийто дебют е планиран за 2025 година. Въпреки факта, че има още много време до премиерата на новата версия на най-популярния автомобил в света, рендери, показващи външния вид на Corolla, вече започнаха да се появяват в чуждестранните медии. Седанът ще се промени значително след няколко години и ще бъде представен в своето тринадесето поколение. Предварителният преглед на Toyota Corolla за 2025 г. предлага интересен поглед към седан в доста по-луксозен стил.

Автомобилът изглежда по-динамичен и спортен, с модерни екстериорни решения. Той получава формата на седан с четири врати, заимствайки някои характеристики от модела Crown. Съдейки по представените рендери, японската марка ще трябва цялостно да модернизира визуалния компонент на Toyota Corolla. Сред най-впечатляващите характеристики са по-тесните фарове, комбинирани в един блок с тънка LED-лента в горния край на радиаторната решетка. В същото време по-голямата част от предния панел е заета от многоъгълен въздухозаборник с хоризонтални ламели. Има и ясно изразени въздухозаборници отстрани.

Каросерията ще получи и двуцветна окраска, при което покривът и корпусите на огледалата са решени в черно. Големите джанти със спици също изглеждат интересни. Стилът на модела наподобява автомобил от серията bZ. Задната част изглежда компактна, напомняща на спортен хечбек със спойлер и многопластова структура на кърмата. Между задните светлини отново минава тънка LED-лента, под която има надпис с името на модела.

Седанът, изобразен в рендерите, има по-премиум вид в сравнение с настоящата версия на модела. Що се отнася до двигателите, хибридната версия вероятно ще бъде запазена в гамата. Каква всъщност ще бъде новата Toyota Corolla, която ще бъде представена в 13-то поколение, засега не е напълно известно. Допълнителни подробности ще бъдат обявени по-късно, но към момента тези рендери ни дават първоначална представа.