Втората най-скъпа нова кола в света ще бъде показана през май

През изминалия месец май, Rolls-Royce показа най-скъпата нова кола в света в лицето на Boat Tail. Кабриолета, който е базиран на лимузината Phantom е със специален син цвят, разполага с хладилник за пенливо вино Armand de Brignac в багажника, както и скъпи порцеланови и платинени съдове и сгъваеми столове и чадър. За собственици на струващото 28 милиона долара возило се смятат рапърът Джей Зи и неговата половинка Бионсе, но никой от тях не потвърди дали това е вярно.

Бърза препратка към предстоящия месец май ще ни направи свидетели на втората най-скъпа нова кола, след като от Rolls-Royce обявиха, че ще представят втората от общо три коли от серията Boat Tail, по време на специално събитие в Италия, започващо на 20 май.

Все още няма информация за това какво да очакваме от втората кола, но съдейки по ръчната изработка и изпълнението на всички желания на клиента, тя едва ли ще има много прилики с предходния модел. През следващата година ще бъде изработена и третата кола, но тя най-вероятно няма да бъде показана публично, поради желанието на клиента.