Гърци тунинговаха електрическия Volkswagen ID.Buzz

Volkswagen ID.Buzz едва ли е първият автомобил за който се сещате когато чуете тунинг и това е напълно логично, тъй като електрически бус, представен през 2023-ра година вероятно не е избор за много от хората на тунинг сцената. Въпреки това, има компании като Motordrome Design, които са се заели с тази задача, представяйки ни един от първите тунинг пакети за модерния наследник на Volkswagen T1.

Гръцката компания се е фокусирала върху външния вид на буса, оставяйки задвижването на заден план. Комплектът на тунинг студиото включва няколко елемента, между които преден сплитер, прагове и добавка за задна броня, които придават малко по-агресивна визия и снижават една идея повече буса до земята. Комплектът включва още и спойлер над задния капак, а цената на целия комплект е 606 евро, като има възможност за закупуване на отделни елементи.

От компанията разкриват, че всички добавки са направени от ABS пластмаса с пиано лак покритие и фолио против надраскване. Комплектът е наличен, както за пътническия ID.Buzz, така и за товарната версия ID.Buzz Cargo. И двете модификации разчитат на електромотор с 204 конски сили и батерия с капацитет от 77кВтч.