Джанти от BMW се продават на цената на нова Dacia

Вече сме ви разказвали за джанти и части на нови суперколи, които струват колкото годишната заплата на средностатистически българин или дори повече. Днес също ще ви разкажем за подобен чифт колела от стара, но изключително рядка суперкола, които се появиха в eBay. Става въпрос за джанти от BMW M1, чийто собственик е готов да се раздели с тях за цена еквивалентна на тази на чисто нова Dacia.

Четирите джанти са оригинални за М1 и пристигат в комплект с оригиналните джанти, които не са особено подходящи за шофиране, но пък допринасят за автентичността на комплекта. Вероятно човекът, който ще плати около 36 хиляди лева за тях ще има възможността да закупи нови гуми или пък да ги остави със сегашните и да ги използва като украса в гараж или студио.

Джантите са с междуболтово разстояние от 5х120, което означава, че ще паснат на повечето модели на BMW, ако новият им собственик все пак реши да ги използва. От снимките не личи какво е точното състояние на колелата и дали се нуждаят от поправки, но със сигурност можем да кажем, че се нуждаят от сериозно почистване.