Заводски тунинг за най-новото комби на BMW

BMW представи нова гама от M Performance части, специално създадени за най-новите модели 5-Series Touring и i5 Touring. Верни на идеята на M Performance, карбоновите влакна заемат централно място в този пакет, подобрявайки както естетическото очарование, така и динамичните качества на 5-Series Touring и i5 Touring.

Започвайки отпред, главен акцент е трикомпонентният карбонов преден сплитер на M Performance. Продължавайки темата за въглеродните влакна, новите капачки на страничните огледала и уширенията на страничните прагове украсяват страните, допълнени от опционалните акцентни ивици Frozen Black, проследяващи линията на автомобила, заедно с M Performance стикери за страничните прагове.

В задната част впечатление прави смелият дифузьор от въглеродни влакна. За да завърши визуалната трансформация, BMW предлага квартет от забележителни дизайни на джанти с размери от 19 до 21 инча.

В купето третирането на M Performance продължава с набор от щателно изработени подобрения, включително алуминиеви лайстни на праговете на вратите, стелки за пода, украсени с контрастни шевове и кожени кантове. Промените се допълват от педали от неръждаема стомана, поръчков ключодържател, изработен от Alcantara и кожа, и за окончателен завършек – карбонова капачка на резервоара за гориво.