И тази година VW Club Fest събира фенове от целия свят в София

Идният уикенд ще се проведе най-голямото автомобилно изложение „от фенове за фенове“, както организаторите от “Клуб на привържениците на Фолксваген в България” описват своето събитие. Дванадесетото издание на Volkswagen Club Fest ще събере миналото, настоящото и бъдещето на автомобилната индустрия и ще предложи на феновете уникални автомобили, качествени продукти и услуги за автомобили. За първи път феновете ще могат да видят състезание с радио управляеми колички.

Също за първи път до момента, феновете на по-ексклузивните марки от VW Group ще имат възможността да се насладят на два изключително интересни автомобила. Припомняме, че освен Volkswagen, под шапката на бранда стоят още Audi, Skoda, Seat, Porsche, Bentley, Bugatti, Lamborghini, Scania, MAN и Ducati. Обособен детски кът, приятни изненади, различни игри и интересни награди също ще очакват посетителите на дванадесетото издание Volkswagen Club Fest.

“Автомобилните фенове напоследък жадуват за събития. А ние от клуба сме свикнали да им даваме почти всяка година поне по една изненада, поне по една или дори няколко премиери. И тази година не е изключение. Ще имаме официална премиера на нов модел. За първи път ще имаме участници от две от най-ексклузивните марки от концерна. За първи път ще можете да видите състезания с RC колички. За първи път ще имаме автомобили дори от Германия. Както всяка година, участниците ще изминат стотици и дори хиляди километри, за да представят своите автомобили. Защото всяка година влагаме нашата страст и емоция – от фенове за фенове.” – споделя Добрин Балчев, един от организаторите на феста.

Билети за събитието може да закупите онлайн на www.bilet.bg или на каса в деня на събитието.