Какви услуги предоставят фирмите за пътна помощ?

Проблемите с колата често се появяват неочаквано. При нужда фирми като Пътна помощ RoadHelp са в услуга на всеки шофьор, който е попаднал в беда на пътя. Предлагат услугата ремонт, репатрак, доставка и смяна на акумулатора на мястото на повреда на превозното средство, подаване на стартов ток, подмяна на гума и др.

На пътя или през нощта не винаги е възможно да ги разрешите може да ви липсват необходимите инструменти, оборудване или правилните авточасти. Още по-трудно е за шофьор, който няма необходимите знания за ремонт на автомобил.

Независимо къде се намирате винаги може да разчитате на Пътна помощ в София. Само едно обаждане и всичко с вашият акумулатор ще бъде наред: доставка, качествена смяна и гаранция за това.

Всеки случай се разглежда индивидуално. Пътна помощ осигурява денонощни услуги за спешни случаи на шофьори, попаднали в неприятна ситуация на пътя. Във всеки един ден от седмицата ще доставим нов акумулатор директно до вратата на автомобила и ще го монтираме. Предлагат се акумулатори от водещи производители за всеки тип двигател. Смяната на акумулатор на място в София и региона е единственото правилно решение, ако имате проблем.

Пътна помощ ще пристигне на мястото до 20 минути!

Изправен пред неприятности, водачът не трябва да обикаля с часове или да ходи до най-близкия магазин за автомобили. Екипът на Пътна помощ ще тръгне точно 60 секунди след получената заявка на клиента. Специалисти ще се погрижат за колата: ще демонтират стария акумулатор, ще монтират нов с необходимите характеристики.

Защо си струва да се свържете с Пътна помощ?

Защото ще получите бързо обслужване – екипът спешно ще отпътува до мястото за ремонт на автомобила. В зависимост от времето на деня и разстоянието, механикът ще пристигне в най-кратък срок.

Бързо, качествено и гарантирано – механикът ще извърши работата бързо.

Възможност за обаждане за техническа помощ по всяко време – ремонтът на автомобили се извършва денонощно, седем дни в седмицата и по празници.

Професионален подход към ремонта – цялата работа се извършва с помощта на модерно специализирано оборудване и инструменти.

Спестяване на разходи – посещение на автосервиз на място ще струва по-малко от поръчване на репатрак, доставка на колата до сервиз и ремонт.

Автомонтьорът с посещение на място не само ще реши възникналия проблем, но и ще даде препоръки за профилактика, която ще предотврати появата на други проблеми.

Дългогодишен опит, който е гаранция за вашата безопасност на пътя.

Работят денонощно, като за тях няма почивни дни и празници.

Пристигат бързо на мястото на повредата на автомобила в рамките на няколко минути. Екипите дежурят и няма да ви накарат да чакате дълго!

Каква е цената на услугите на пътна помощ?

Цените могат да варират в широки интервали, зависимост от много фактори като: местоположение на крайните точки, щетата на МПС-то, тонаж и много други.

Цените за големите градове започват от 49лв и могат да стигнат до няколко стотин лева, когато се обадите на дадената фирма за пътна помощ ще получите адекватна цена още по телефона за дадената услуга.

Лицензираните фирми гарантират високото качество на извършената работа, благодарение на професионализма на служителите. Те подобряват уменията си не само на пътя, но и подобряват уменията си с разнообразието от повреди, с които се сблъскват на пътя.

Какви услуги предлага още Пътна помощ на място:

  • Смяна на джанти, монтаж на гуми, смяна на акумулатори или осветление, подгряване на двигател през зимния сезон,
  • Компютърна диагностика, деактивиране на аларми, ел. ремонти, подаване или източване на гориво и др.
  • В случаите, когато не е възможно да се отстрани проблемът на място, служителите ще организират подаването на ток или изтеглянето на автомобила с подходяща платформа.
  • При повреда на ходовата част и тежки механични деформации автомобилът се доставя в автосервиз с репатрак.

Услугата – доставка на акумулатори е сравнително нова, но бързо развиваща се услуга за монтаж на място. В края на краищата никога не знаете в кой момент двигателят ще откаже да запали поради дефектна батерия. Ако се сблъскате с подобен проблем, обадете ни се или поръчайте услугата онлайн. За редовни клиенти предлагаме осезаеми отстъпки.