Какво ви носи номерът на автомобила според нумерологията

Чудили ли сте се, дали номерът на автомобила носи някаква “скрита” информация? Всъщност, отговорът е “Да!”. Трябва да сумирате четирите цифри от регистрационния номер на автомобила. Номер 1357, сумирате 1+ 3 + 5 + 7 = 16 …. 1 + 6 = 7. След това гледаме интерпретацията на числото 7.

1. Вашия автомобил го покровителства Слънцето

Такива автомобили подхождат на представителите на силовите и правителствените структури. Те усилват лидерските качества на собствениците си, помагат в кариерата, придават бодрост, помагат за установяване на контакти, култивират съвест. Рядко попадат в ПТП, почти не ги глобяват. Използват само качествена автокозметика. В автомобили-единица не си струва да се занимавате с тъмни дела, контрабанда, нечестни занимания.

2. Вашия автомобил го покровителства Луната

Отличен семеен автомобил. Предразполага към лесно общуване, дружба, разбиране. Ако това е работна кола, ще донесе успех на тези, които продават течности или плодове. Това е автомобил, от който стопанинът получава повече, отколкото е очаквал. Автомобилите-двойки усилват у притежателите си чувствителността и гъвкавостта. Собственикът на такъв автомобил трябва да се опита да е по-твърд и категоричен.

3. Вашия автомобил го покровителства Юпитер

Благоприятен за бизнес и за други финансови въпроси. Увеличава притока на пари и полезните връзки с успешни хора. В такъв автомобил е добре да се правят планове да се обмислят стратегии. Тези автомобили пораждат у собственика си гордост, понякога прекомерна. Ако номера на вашия автомобил е 3 се въздържайте да учите другите как да живеят.

4. Вашия автомобил го покровителства Раху

Тази кола е добра за организация на пътувания и превоз. Ако е работна кола е най-добре да бъде използвана точно за тези цели. Дава на собственика си организираност и дисциплина. Даже за не до там законни занимания този автомобил също е подходящ. Но не си струва да се изкушавате да се занимавате с престъпления, ще си навлечете карма. Освен това автомобили с числата 4,7, и 8 най-често провокират собствениците да се държат вулгарно и арогантно.

5. Вашия автомобил го покровителства Меркурий

Такъв автомобил идеално подхожда за хора, които имат много делови срещи, преговори, международни пътувания. Той помага да се договорите. Ако е работен автомобил е добре да се занимава с пътнически и товарен превоз на далечни разстояния. Този автомобил носи добри печалби на собственика си. Меркурий покровителства търговията, затова собствениците на автомобили-петици могат да се договорят да всичко. Струва си да не се изкушават да лъжат при сделка или да вземат повече отколкото заслужават, защото автомобилът ще ги изкушава да го направят.

6. Вашия автомобил го покровителства Венера

Ако мъж иска да направи подарък на жена, то автомобил-шестица е идеалният подарък. Той ще е символ на любовта им. Такива коли често са в центъра на вниманието, обикновено са добре поддържани, чисти, привлекателни отвън и отвътре. С тези автомобили ти се иска да общуваш. Подходяща е за сватбени тържества, за романтични срещи, за пътешествия/каравани/. Ако сте се скарали с някого, по-добро място от купето на такъв автомобил , няма да намерите, за да се сдобрите.

7. Вашия автомобил го покровителства Кету

Това е автомобил, който дава, помага и носи късмет. Ще носи успех на собственика си, но най-вече ще работи за благото на другите чрез собственика си. Развива у собственика потребност да помага, усилва влечението към духовност. Подходящ е за странстващи проповедници, лекари, духовници.

8. Вашия автомобил го покровителства Сатурн

Това е автомобилът на работохолика. Тази кола трябва постоянно да работи, това е свойствено за нея. На собственика си дава сили, увереност, решимост и косвено му носи успех. У много хора се появява желанието да експлоатират работохолика с тази кола, при това безплатно. Собственика на автомобил-осмица трябва да се научи да отказва или поне да започне да взима пари за превоза.

9. Вашия автомобил го покровителства Марс

Такъв автомобил подхожда на представителите на силовите структури, на юристи и финансисти. Той внушава на собственика да спазва реда, дисциплината и законите и му помага в това, като го прави решителен и организиран. Този автомобил ще се чупи винаги когато собственика му прояви агресия и даде воля на нервите си. Ако шофьорът е позитивен, с чувство за хумор ще успее да немари общ език с автомобила и той ще му служи вярно.

0. Препятствие

Нулата не е описана в интерпретацията, но е важно да се каже, че присъствието ѝ в регистрационния номер на автомобила винаги е някакво препятствие и влияе негативно върху вибрациите на другите цифри. Удивителното е, че в характера на човек нулата усилва качествата, а в случая с регистрационните номера на автомобилите ги занулява.

Previous post „Наточен“ VW ID.3 пристига догодина с фейслифт на модела
Next post Защо през пролетта и лятото е опасно да използвате зимна течност за чистачки