Китайското X7 изненада със способностите си извън пътя

През юни месец тази година, сравнително новата китайска компания Li Auto представи голям всъдеход с името L9, чийто форми и пропорции приличат изключително много на BMW X7. Без изненада, „джипът“ бързо получи названието „китайското Х7“, а сега местен ютубър ни представя задълбочен тест на всякакви терени при различни метеорологични условия.

Във видеото можем да видим как се справя всъдеходът на асфалт, макар това да не е дисциплина в която очакваме някакво разочарование, но също така виждаме и популярната дисциплина наречена „лосов тест“, която „джипът“ преминава с лекота. За съжаление, водещият не споменава с каква скорост се случва това.

Въпреки, че не е създаден за калта и едва ли много хора ще се осмелят да влязат в офроуд трасета с него, L9 изненадва с възможностите си по калните пътеки и големите локви. Задвижването се осигурява от 1.5-литров бензинов двигател и два електромотора, които осигуряват максимална мощност от 440 конски сили. Батерията е с капацитет от 44.5кВч и издържа до 180 километра с едно зареждане.