Кой си поръча Rolls-Royce Phantom с 6 гуми?

Безспорен факт е, че Rolls-Royce е една от компаниите, които предлагат най-голям избор при специфицирането на автомобил и могат да направят изключително редки комбинации, стига клиентът да поиска и да може да си позволи това. Този път, обаче, странната конфигурация на този Rolls-Royce не идва от заводите на британската компания, а по-скоро от някое тунинг студио.

Снимки на интересен Phantom бяха публикувани във Facebook, без особена информация, освен че са заснети на летище в Нидерландия, докато колата чака за транспорт. Автомобилът, както можем да видим е с люксембургски номера, а целта за която е направен, не е особено ясна. Според някои, колата е направена за участие във филм или предаване, докато други смятат, че някои заможен човек просто е решил да се позабавлява с британската лимузина.

Phantom-ът е претърпял сериозни промени в задната част и освен очевидното добавяне на трета ос, лимузината е получила удължена задна част с големи раздувки на калниците, които да съберат по-големите джанти и гуми. Идентични добавки на калниците има и отпред, а на тавана е монтиран LEDбар и допълнителен багажник. В предната част впечатление прави малък булбар с подобна форма като този отзад.