Комбито BMW M3 Hulk вече е „звяр“ със 720 к.с.

BMW M3 Touring дебютира преди около година като първото комби с означението М от близо две десетилетия. По практичното М3 се предлага с 3.0-литров бензинов двигател с мощност от 510 конски сили и максимален въртящ момент от 650 нютон метра. В комбинация с 4х4 система за задвижване и автоматична трансмисия с осем предавки, комбито може да ускори до 100км/ч за 3.6 секунди.

Данните са доста добри за семейно комби, но както често казваме, конски сили никога не са в излишък. Този принцип е добре познат на много автомобилисти, включително и на хората зад G-Power, които показаха най-новия си проект, базиран именно на комбито. Той носи името BMW M3 Touring G-Power G3M Bi-Turbo или накратко Hulk. Препратката идва заради атрактивния зелен цвят и мощността, която вече достига 720 конски сили.

За основа отново е използван същия 3.0-литров двигател, но той е получил изцяло нов софтуер, както и изпускателна система дело на компанията. Интересното е, че всъщност това са единствените промени, а от G-Power предлагат още няколко варианта за тунинг, които увеличават мощността до 670 или 620 конски сили в зависимост от предпочитанията на клиента.

Максималната скорост е увеличена до 320км/ч, а от G-Power могат да се погрижат и за визията с карбонови спойлери под предната броня, нови прагове, дифузьор и преден капак. Наличните са още нов волан и нови джанти.