„Луда надпревара“ се завръща с нов сезон

В средата на месец май ще започне поредният сезон от автомобилното зрелище „Луда надпревара“. Откриващото събитие ще се състои на 13 и 14май в Костинброд и както до момента ще се проведе под мотото „Спри агресията по пътищата, стани един от нас.“ Всеки който желае да се запише в надпреварата може да го направи ако има свидетелство за управление на МПС и се е започнал с правилата и регламента на „Луда надпревара“.

В събитието участие взимат собственоръчно направени автомобили, а целта е да финиширате с автомобил на ход, като своевременно избягвате ударите на останалите участници и все пак се опитвате да извадите техните автомобили извън строя. Както и до момента, шоуто обещава да бъде изключително интересно, както за участниците, така и за публиката.

Ако искате да сте от последните и да вземете участие в събитието, но само като публика на „гладиаторската арена“, то може да го направите като посетите Костинброд на 13 и 14 май. Както всяка година, така и сега, събитието обещава зрелищни каскади, включващи много блъскане, атрактивно каране на мотори и АТВ-та, както и чудовищен „джип“ мачкащ коли.