Луди глави: Майка и син арестувани за състезание по улиците

Отношенията между майка и син може да бъдат различни, но е прието, че родителят трябва да се грижи и да напътства своето дете. Със сигурност обаче в тези грижи не попада състезание с автомобили по улиците на гъсто населен град.

Точно това се случва с майка и син в Калифорния, които бяха арестувани за състезание по градските улици на Фресно. Полицейски патрул засича двете коли да се движат със скорост 80 мили (129 км/ч) на място, където ограничението е 40 мили (64 км/ч). Малко по-късно двамата са спрени от служителите на реда и са задържани.

Снимките, разпространени от полицейското управление във Фресно показват как двата автомобила – сравнително нов Dodge Charger и пикап GMC Sierra, се казват на платформа на камион, за да бъдат откарани на полицейска паркинг. И двата превозни средства ще бъдат задържани за 30 дни, а техните шофьори са освободени малко по-късно, след като да им издадени актове от полицията.

„Цветя, късна закуска, вечеря, може би дори ден за спа – така повечето от нас прекараха вчера деня с майките си, но не и тези двамата“, се казва в публикацията на полицейското управление във Фресно във Facebook, която придобива и по-сериозен тон.

„Ако участвате в незаконни улични състезания и/или странични шоу дейности, ние ще конфискуваме автомобила ви за 30 дни. Фресно не е мястото за извършване на тези опасни престъпления”, категорични са органите на реда.

Previous post Manhart „напомпа“ Range Rover Sport до 650 конски сили
Next post Tesla тества Cybertruck за последно на сняг