Много карбон и 611 конски сили за Range Rover от Mansory

Вчера ви разказахме за българската премиера на новия Range Rover SV, но истината е, че освен заводския вариант на луксозния всъдеход, няколко тунинг студия на пазара също предлагат ексклузивни версии на своите клиенти. Една от тези фирми е Mansory, която показа най-новия си проект на базата на новия Range Rover в нетипичен за компанията сдържан стил.

Разбира се, сдържан за Mansory съвсем не означава това, което повечето хора разбират. Всъдеходът е получил много карбонови елементи, като например предния капак, огледалата, сплитера на предната броня, праговете, задния сплитер и спойлера над капака. Джантите също са карбонови в размер от 24 цола с гуми 295/30.

По отношение на интериора, Mansory също предлага множество промени, включително различни цветове за кожата, макар на показания модел да е заложено на класическа модификация от бял и черен цвят. Клиентите могат да допълнят карбоновата външност като изберат материала и за някои от декоративните елементи по таблото и волана.

Двигателят също е получил допълнителна мощност с промени по изпускателната система и компютъра на колата. Британският всъдеход вече ускорява до 100км/ч в рамките на 4.3 секунди, а мощността достига 611 конски сили. Въртящият момент също е повишен и достига до 850 нютон метра при пиковите си стойности.