Много нови мотоциклети и скутери ще видим на Moto Expo 2023

Отново в София предстои мотоциклетно изложение – Moto Expo 2023! То ще бъде от 20 до 23 април 2023 г. На него ще видим много нови машини, направили премиера в края на миналата и в началото на тази година. Освен това Moto Expo 2023 ще бъде на ново място – зала Арена София.

Сериозният бум на продажби на нови мотоциклети в България, както и успехът на мотоциклетните изложения в предишни години, станаха причина да се състои и тазгодишното Moto Expo 2023. То отново се организира и от Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП), съвместно с утвърдения си дългогодишен партньор – “Експо Тим” ООД. Миналата година мотоциклетното изложение Moto Expo бе възобновено след кратко прекъсване заради пандемията от COVID-19.

Сега изложението отново предстои и то на фона на повишените почти 50% продажби на нови мотоциклети и скутери у нас. По данни на ААП, броят на продажбите на нови машини е над 1500 единици.

Така в зала Арена София от 20 до 13 април ще видим много нови модели и дори световни премиери. В основната зала ще има щандове на 17 фирми, вносителки на продукти на всички големи световни производители на мотоциклети, АТV машини, скутери и мотопеди. Така в зала Арена София ще видим най-новите модели на APRILIA, BMW, BENELLI, BRP: CAN-AM, CF MOTO, GAS GAS, HARLEY-DAVIDSON, HONDA, HUSQVARNA, KAWASAKI, KTM, KYMCO, MOTO GUZZI, MV AGUSTA, PEUGEOT, PIAGGIO, POLARIS, ROYAL ENFIELD, RIEJU, SUR-RON, SEA-DOO, SUZUKI, TRIUMPH, VESPA, YAMAHA, ZERO и др. Повече от експонатите ще бъдат премиерни за България, тъй като бяха представени на най-големия мотосалон EICMA в Милано в началото на ноември 2022 г. Ще има изложени и изцяло електрически мотоциклети и скутери.

Ще има щандове на много фирми, които се грижат за мотоциклета и ездача му – екипировка, аксесоари, масла, резервни части и др. Това са известни марки и техните представители на българския пазар. Става дума за MOTOACCENT, VINGHEN, PANDORA, CRANK, CORONA PLEVEN, MIDLAND, MOTUL, AL-EKSPRES, ZEDMOTO, E-MOUNTAIN BIKE, RYMAX-LUBRICANTS BULGARIA и др.

По време на миналогодишното издание на Moto Expo, през щандовете на изложителите преминаха над 10 000 посетители. Сега, се очакват много повече, като се има предвид засиленият клиентски интерес към мотоциклетите и скутерите в България. Неслучайно организаторите избраха ново място за Moto Expo 2023. Сега зала Арена София предоставя много по-голяма и леснодостъпна изложбена площ.

Previous post Развенчаваме няколко мита за карбона
Next post Колко опасно е да се шофира след консумацията на марихуана?