Мъск: Надявам се доставките на Cybertruck да започнат в средата на 2023 година

В края на 2019 година Tesla представи електрическия пикап Cybertruck, а днес, близо 3 години по-късно феновете все още чакат да видят серийната версия на колата, заедно с първите доставки. Въпреки, че Мъск и хората му многократно заявяваха, че това ще се случи в някакви срокове, то все още не сме видели сериен модел, но пък за сметка на това сега виждаме поредното обещание.

В сайта на Tesla изненадващо или не има въпрос за това кога Cybertruck официално ще е достъпен, както и отговор от самият Илон Мъск. В него се казва, че от компанията се надяват да започнат доставките в средата на следващата година. Въпросът е подкрепен от над 7500 човека.

Въпреки, че обещанието вече с по-изтърка и мнозина не вярват на тези срокове, все пак има надежда това да се случи, тъй като в последно време се забелязват много тестови прототипи наCybertruck, а фабриката в Тексас не спира да произвежда Model Y. Дали това ще е поредното не изпълнено обещание или този път ще видим серийния Cybertruck, предстои да разберем.

Previous post Новият Type R дебютира като най-мощният Civic, правен някога
Next post Италианско BMW Х4 от Fiat, но за Бразилия