„Наглост“: Да те засекат докато караш с 200 км/ч и да ти покажат среден пръст

Каналът AutoTopNL в YouTube е популярен със своите видеа в които водещият изпробва максималната скорост на различни автомобили на германската магистрала. В последния такъв клип, под прицела на обективите е последното поколение Alpina B5 Touring. Базираното на 5 Series комби на BMW разполага с 4.4-литров бензинов осмак с 621 конски сили и 800 нютон метра.

Благодарение на промените, комбито е способно да ускори от 0 до 100км/ч в рамките на 3.6 секунди и да достигне максимална скорост от 322км/ч, както можем да видим в клипа. Въпреки, че това е особено интересно, то конкретното видео набира популярност с действие на друг водач с червен кабриолет.

Около 5-тата минута на видеото, можете да видите как комбито се движи със скорост от над 200км/ч, когато Opel Astra го засича в опит за изпреварване на товарен автомобил пред него. Благодарение на своевременната реакция на водача и добрите спирачки на Alpina-та, до инцидент не се стига, но по-интересна е реакцията на шофьора на кабриото. Вместо да се извини или да направи подобен опит, той гордо показва среден пръст на снимащия шофьор. Вижте видеото.

Previous post Трите чисто нови коли с цена под 10 000 лева
Next post Renault се сбогува с един от най-популярните си модели