„Най-добрият млад шофьор“ печели гориво на стойност 5000 лв.

Съюзът на българските автомобилисти стартира шестото поредно издание на състезанието „Най-добър млад шофьор на България“. Инициативата се превърна в ключова кауза за опазване живота на пътя, а кампанията вече няколко години успява ефективно да работи по темата „Пътна безопасност“ с най-рисковата категория шофьори – тези между 18 и 26 години.

„Тази наша социално отговорна кампания е предизвикателство към водачите на възраст до 26 години. С нея ние ги призоваваме да докажат, че много от младите шофьори у нас са способни и знаещи“, заяви инж. Емил Панчев, председател на СБА.

Голямата награда в тазгодишното издание на кампанията е ваучер на стойност 5000 лв. за гориво, а за останалите финалисти организаторите и партньорите на кампанията са подготвили още много изненади – смартфон, СБА карти, осигуряващи технически преглед и пътна помощ в цяла България и Европа, видеорегистратор, а първите двама в класирането ще могат да се включат и в международно състезание, което се провежда в Европа.

Ако си на възраст между 18 и 26 години, ако си отговорен и внимателен на пътя, ако мислиш как да направиш шофирането по-безопасно – запиши се в „Най-добър млад шофьор на България“ на www.youngdriver.bg. Първият етап от кампанията е попълването на онлайн тест, чрез който кандидатите се записват за участие. Тестът ще бъде публикуван на интернет страницата на кампанията в периода от 20.02.2023 г., 10:00 ч. до крайната дата на кандидатстване 16.04.2023 г., 23:00 ч. 20-те справили се най-добре с него ще бъдат допуснати до финалното състезание, което ще се проведе на 20 май в София – Тех Парк.

Previous post Валтери Ботас се похвали с много специално Alfa Romeo
Next post Струва ли си да купите електрически автомобил „втора ръка“?