Най-дългата Dacia превърната в кемпер от испанци

Испанската компания Camperiz специализира в превръщането на различни автомобили в кемпери и днес ще ви разкажем за поредния им проект на базата на Dacia, който се появява през последните месеци. Сега испанците се заели с последния модел на румънската компания – Jogger.

Най-дългата Dacia може спокойно да побере до двама човека и да им предложи различни удобства за прекарване на няколко дни в пустошта.

За целта собствениците на Jogger трябва да се откажат от третия ред седалки на мястото на които се поставя двойно легло с широчина от 1.05м. Под него откриваме място за съхранение с капацитет от 60 литра или компактен хладилник заедно с малка мивка в зависимост от предпочитанията на клиента.

Опционално може да бъде добавен котлон, а в интериора да бъдат поствани лед светлини и 12-волотви изводи, Всички те се захранват от 100-амперов акумулатор, а за да компенсират липсата на място в багажника от Camperiz предлагат опционален багажник за тавана с капацитет от 480 литра. Цената на комплекта започва от 23 295 евро и може да достигне до 28 728 евро.