Наточено Mitsubishi Outlander идва с близо 300 конски сили

Mitsubishi активно работи над завръщането на Ralliart брандинга и модели с това означение вече могат да се закупят в САЩ. За съжаление на феновете, те получават единствено визуални промени и не засягат агрегатите под капака, които продължават да работят със стандартната си мощност. Това е напът да се промени или поне такава информация се появи от изданието Best Car.

Позовавайки се на доклад от Mitsubishi, изданието споделя, че през 2024 година ще видим наточена версия на Outlander с мощност от близо 400 конски сили. Тя отново ще носи означението Ralliart и ще бъде базирана на плъг-ин хибридната версия с 2.4-литров бензинов двигател и два електромотора. Към момента тази модификация се предлага с 248 конски сили.

Очаква се най-мощната версия да добави 38 конски сили, за да достигне максимална мощност от 286 конски сили. Не е ясно дали ще бъде засегнат въртящият момент, който към момента е 450 нютон метра. Вероятно по-голямата мощ ще се получи от засилване на бензиновия двигател, а не на електромоторите.

Очаква се мощният кросоувър да изненада и с изцяло нова визия с по-агресивен дизайн. Това ще бъде постигнато с нови брони с по-големи отвори, нови джанти, както и променен интериор. Припомняме, че Mitsubishi показа концепта, който виждате на снимките през изминалата година и вероятно именно върху него ще бъде базиран и серийният модел. Все още е рано да се каже на кои пазари ще се появи „джипът“, но вероятно това ще се разбере в хода на годината.

 

Previous post Опростена и по-евтина версия за новото Ford Mondeo за Китай
Next post Електромобилът Nissan Ariya поевтиня с $9000