Новата „петица“ на BMW разкри повече от дизайна си в шпионски кадри

Фотографи на сайта Motor1 за пореден път уловиха новата „петица“ на BMW в шпионски кадри, които разкриват малко повече от дизайна на новия седан. Прави впечатление, че от BMW вече са премахнали част от камуфлажа и показват повече от дизайна на колата. По този начин вече виждаме новите „бъбреци“, които макар да са подобни на тези при сегашното поколение са пораснали малко на размер.

Интересно е, че фаровете ще бъдат подобни на тези при фейслифта на 3 Series, а не разделени на две като тези при новата “седмица“ и Х7. Долната част на предната броня е с по-квадратна форма, но е възможно камуфлажът да прикрива истинските форми на модела. Вероятно там ще има разлики в зависимост от поръчаното изпълнение. Както знаем, 5 Series ще се предлага с двигател с вътрешно горене, хибридна версия и изцяло електрически вариант.

Задната част изглежда почти идентична с тази на настоящата 5er, но вероятно при серийния модел ще видим разлика в броните, стоповете и линиите на задния капак. Впечатление правят и дръжките, които вече са вградени във вратите, подобни на тези при моделите от края на миналия век. Това изглежда се превръща в тенденция, която допринася за по-добрата аеродинамика.