Нова визия за най-малкия Hyundai – i10

Докато все повече автомобилни производители се отказва от най-малките си автомобили, Hyundai не смята да предприема такива мерки или поне така изглежда към момента. Доказателство за това е обновеният i10, който дебютира по-рано днес, за да внесе свежи промени във визията на последното поколение, което дебютира през 2019 година

Промените, които може да откриете при фейслифта са главно в предната част, където нова решетка с вградени дневни светлини ни подсказва за обновената визия. При стандартния модел те са с форма на шестоъгълници, докато при модификацията N-Line тази роля се заема от три вертикални наклонени черти.

Отворите под основната решетка също са нови, заедно с добавянето на два специални цвята, синьо и сиво с имената Lumen Grey и Meta Blue. Задницата също се възползва от нови светлини с модернизирани графики.

В интериора промените се свеждат до синьо амбиентно осветление, специални седалки с червени акценти при N-Line или пък лилави седалки за стандартния модел. Пред водача вече има 4.2-инчов дигитален дисплей при всички нива на оборудване, а в средата откриваме 8-инчов екран. Компанията не споменава нищо за промени по двигателите, което ни кара да подозираме, че те остават същите като преди.

Previous post Volkswagen връща стари модификации на популярни модели
Next post Volkswagen обновява първия си електромобил ID.3