Нова визия и 2.0-литров двигател за най-големия „джип“ на Volkswagen

Най-големите SUV-та на Volkswagen получиха ъпдейт на визията по време на започналото автомобилно изложение в Чикаго. Кросоувърите Atlas и Atlas Cross, които не се предлагат в Европа се възползваха от нова визия, повече екстри и загуба на най-мощния си двигател.

Промените са видими още в предната част, където нови светлини са обградили предната решетка с променена форма и структура. Типично за повечето модели, двата фара са свързани с LED лента, а бронята може да се похвали с ревизирани форми за въздуховодите.

Отзад откриваме нов по-голям спойлер, както и нова бленда, която свързва двата стопа. Джантите също са нови за всички нива на оборудване, като започват от 18 цола и достигат до 21 цола при R-Line модификациите.

В интериора са използвани по-меки материали с по-висококачествена кожа за таблото и панелите на вратите. Дисплеите и воланът също са нови, като вече виждаме IQ.Drive система заедно с 12-инчов екран подобен на тези при ID моделите.

Най-голямата промяна се крие под капака, където стандартният двигател сега е 2.0-литров бензин с 269 конски сили. Той запазва характеристиките за теглене на предходния шестак, като също така предлага 4х4 и автоматична трансмисия с осем предавки.

Previous post Запознайте се с първия плъг-ин хибрид на Maybach с 510 конски сили
Next post Шофьорите пощуряха по нова мода, пращат колата на „био“ спа за 5 лв.