Новият Ford Transit вече се предлага като plug-in хибрид и дизел

През изминалия месец от Ford разкриха повече подробности за E-Transit Custom, който се предлага в къса и дълга версия с два различни по мощност електромотора. Те доставят съответно 135 конски сили или 217 конски сили и максимален въртящ момент от 415 нютон метра.

Сега от Ford разкриха подробности за бензиновата и дизеловата версия, която ще се предлага в купето на новия Transit. Разлики в екстериора и интериора при двете модификации почти няма, като изключим отворите на функционалната решетка в предната част.

За любителите на класическия дизел се предлагат четири версии, съответно с мощност от 110, 135, 150 и 170 конски сили, които могат да се комбинират с механична трансмисия с 6 предавки или автоматична трансмисия с 8 предавки. Освен стандартното задвижване на единия мост, бусът се предлага и с 4х4.

Почитателите на бензиновите двигатели може и да останат разочаровани, тъй като към момента от Ford обявиха само една версия, комбинираща 2.5-литров бензинов двигател работещ по Цикъла на Аткинсън и електромотор. Тази версия може да се похвали с 11.3кВч батерия и изцяло електрически пробег от 57 километра. Подобно на електрическия вариант, бусът може да отдава до 2.3кВ ток за захранване на инструменти или други ел. уреди.

Previous post 32 000 лева за новата „антикризисна“ Lada Niva Travel, без ABS и въздушни възглавници
Next post Шофьори бързат за евтини зимни гуми, цените по-ниски с 50%