Новото Audi A6 свали камуфлажа

През изминалата седмица ви показахме шпионски кадри на новото Audi A6, което най-вероятно ще дебютира по-късно тази година. Лимузината бе засечена за пореден път с камуфлажни елементи в предната и задната част, които подсказват за промени именно в тези области на колата. Сега този камуфлаж падна, макар и виртуално, за да разкрие вероятните бъдещи форми на германския модел.

Подобно на по-големия си брат А8, седанът е получил нови светлини с така наречената Digital Matrix LED технология с над 1.3 милиона микро-огледала. Цялостната форма на светлините най-вероятно ще бъде запазена, но елементите във фара ще са с различно разположение. Промени има и при решетката, която също запазва формата си, но получава нова вътрешна част, както и при бронята, която се е сдобила с нови отвори.

Джанти с различен дизайн и избор от няколко нови цвята също ще бъдат налични за обновения модел, а по-съществени промени ще открием в задната част. Съдейки по тенденциите в последно време, не е изключено да видим LED лента, която да свързва двата стопа, които също ще получат нови графики. Завършващи елементи ще открием и по бронята, която не е изключено да получи и нов дифузьор.