Обновеното Subaru Forester пристигна в Европа с хибридно задвижване

Обновеното Subaru Forester пристигна в Европа, след като в средата на изминалата година компактният кросоувър бе представен в Япония. Версията за Стария континент не се отличава значително от тази, която видяхме през 2021 година и се възползва от същите системи за сигурност от последно поколение.

Външно може да познаете тазгодишния модел по козметичните промени във фаровете и радиаторната решетка с U-образни елементи, както и променените светлини в задната част. Нови цветове и различни по дизайн джанти също са част от новостите за Forester.

Интериорът е модернизиран с нова инфотеймънт система с жестови контроли, но може би най-важното подобрение са системите за безопасност от последното 4-то поколение на компанията. Това включва 11 функции за безопасност, три от които са нови за модела. Те включват активен асистент за следене на лентите, адаптивен круиз контрол, следене на вниманието на водача и други.

По отношение на задвижването, Forester ще се предлага единствено с 2.0-литров бензинов мотор със 150 конски сили, който работи заедно с електромотор с 16.7 конски сили. Заедно с 13.5кВ батерия той предлага движение изцяло на ток в рамките на 1.6 километра при скорости до 40км/ч.

Previous post Нов Hyundai Grandeur: Седаните изобщо не се предават (Видео)
Next post Kia подобри най-големия си „джип“ Mohave