Появиха се първи снимки на Renault Rafale, ще дебютира на 18 юни

Renault анонсира дебюта на нов модел, който ще бъде разкрит на 18 юни тази година. Най-прясното попълнение в гамата на французите ще носи името Rafale и на практика ще ни представи една по-стилна версия на вече познатото Renault Austral, което видяхме през миналата година. Името е заимствано от боен самолет от 30-те години на миналия век.

Новият модел е представен като флагман в този сегмент за Renault и ще се помъчи да привлече повече клиенти за марката. Към момента снимките не разкриват много от кросоувъра, но не очакваме изненади, още повече в предната част, където вероятно ще видим идентични с Austral форми. Кросоувърът е построен върху CMF-CD архитектурата, която използват Austral и Espace и се очаква да се предлага с хибриден тракт с 200 конски сили.

Повече подробности ще разберем на 18 юни, когато от Renault ще свалят покривалото и ще ни покажат третият модел от семейството на Austral, макар и с различни имена. Припомняме, че освен Austral, французите показаха и негова по-голяма версия, която наследи името Espace.

Previous post Българинът изплаща на лизинг коли за над 2 млрд. лева
Next post Наводненията отмениха старта от Формула 1 в Емилия-Романя