Продава се Bentley-то на Елтън Джон

През 2004 година Елтън Джон може да се похвали с много постижения, включително издаването на поредния си албум, както и няколко сингъла. През същата година британският певец решава да зарадва себе си и с чисто нова кола и то не каква да е, а поръчково Bentley Continental W12 GT. Чисто новият тогава модел е получил изцяло нов иновативен 6.0-литров двигател на който Елтън Джон се наслаждава в рамките на няколко години.

Колата е решена в червен цвят за интериора, а под предния ѝ капак се крие V12 с две турбини и мощност от 560 конски сили. Въртящият момент от 650 нютон мега подпомага ускорението от 0 до 100км/ч за 4.8 секунди, докато максималната скорост от 318 км/ч бъде постигната. Колата е оборудвана и с опционални 19-цолови джанти с гуми на Pirelli.

Интериорът е кремав с екстри като навигация, круиз контрол, подгрев на седалките, старт-стоп бутон, памет на седалките и други. Колата е собственост на музиканта до 2007 година, след което бива продадена на настоящия ѝ собственик. Той решава, че вече е време да се раздели с нея и да остави някой друг да и се радав. За целия си живот колата е навъртяла малко над 15 000 километра и е в перфектно състояние.