Пълен шаш! Жена се опита да налее бензин в Tesla-та

Днес ще ви покажем едно видео заснето в САЩ, което ни изуми, а вероятно ще предизвика подобни емоции и у вас. Кадрите са заснети на бензиностанция в Америка, а главни действащи лица в нея са две жени, Tesla Model 3 и пистолет за гориво. Вероятно за повечето от вас историята вече става интересна, тъй като Tesla-та няма много работа на бензиностанция или поне такива са вашите представи.

Не така стоят нещата, обаче при двете дами, които упорито се пробват да заредят гориво. За радост на всички, вероятно най-вече на собственика на автомобила, дамите просто обикалят с пистолета за гориво около колата. Те получават няколко съвета от намиращи се наоколо мъже, които им показват как и къде да заредят електромобила.

Въпреки това, двете дами не се доверяват на казаното и най-после откриват резервоара… за течност за чистачки. Изглежда това не ги притеснява особено и те се опитват да сипят бензин там. За добро или лошо, видеото приключва именно, когато жената вкарва пистолета за гориво. Ако трябва да сме честни, гледахме видеото с доза недоумение, а в коментарите откриваме много изказвания, че всъщност ситуацията е предварително подготвена.