Разсекретиха интериора на новия Cayenne

В последно време много производители решиха да заложат на частичното разкриване на автомобилите си преди официалния им дебют и докато преди това се поверяваше на фотошпиони, сега компаниите сами разпространяват снимки в интернет. Същото се случва и при Porsche, които споделиха няколко снимки на интериора на новия Cayenne. След като преди около две седмици видяхме покрити с камуфлажи автомобили, то следващата стъпка вероятно ще бъде показването на целия автомобил на 18 април.

Въпреки, че ще бъде само фейслифт, Cayenne ще се промени драстично отвътре, получавайки изяло ново оформление. Пред водача има нов 12.6-инчов извит дисплей с различни режими на работа, който заменя класическата конфигурация с кръгъл оборотомер в средата. Налични са още два екрана, един 12.3-инчов в центъра на таблото за всички оперативни нужди на колата, както и един 10.9-инчов пред пасажера, който също показва различна информация и може да променя част от настройките в автомобила.

Под централния дисплей се намират и контролите на климатика, които също са нови с черен панел и сензорни бутони. Под тях има и физически бутон за звук. Стандартно пристига и място за безжично зареждане с охлаждане, които се намират на мястото на скоростния лост. Той вече се е превърнал в малък превключвател като при 911 и се намира върху горната част на таблото, вдясно от волана.

Стандартно новият Cayenne ще се предлага с 3.0-литров шестак с около 350 конски сили, докато S-версията ще ви предостави осмак с 468 конски сили. Хибридът E-Hybrid PHEV ще предлага около 460 конски сили, но по-голяма 25.9кВтч батерия. Очаква се на по-късен етап да видим и Turbo S E-Hybrid версия с повишена мощност.