Рестайлинг: Новото Renault Captur – какво да очакваме?

Само преди няколко седмици Renault обнови последното поколение на Clio, което е сигурен знак, че свързаният с него Captur също ще получи малък фейслифт. Това бе потвърдено и от шпионски снимки, които наскоро ви споделихме от планински път в Южна Европа. Съдейки по това, можем да предположим как ще изглежда обновеният кросоувър, който очакваме да дебютира в следващите месеци.

Както и до момента, Captur ще споделя визията си с Clio, което означава, че вероятно ще видим нови фарове с още по-голяма предна решетка и обновени дневни светлини. Съдейки по визията на новото Clio, кросоувърът ще получи агресивна предница, запазвайки страничната линия и познатите форми на модела. Очаква се отзад да видим същата форма на светлините, но с прозрачни капаци, подобно на тези при хечбека.

Промени по задвижването едва ли ще има, тъй като към момента Captur се предлага с различни опции, включително хибридна и плъг-ин хибридна версия, които да дадат на клиентите избор за нужният им двигател. Що се отнася до други промени, очаква се в интериора да видим нов екран и софтуер, както и обновени опции за тапциерията и волана.