Това ли е новата най-голяма лека кола на Toyota?

Седанът Toyota Camry е един от най-популярните модели в своя клас в света. Предсказвайки бързата смяна на поколенията, дизайнерът Джош Бърнс е подготвил за CarsCoops свои собствени рендери на новата Camry, за която се говори, че може да дебютира още през следващата година.

Съдейки по изображенито, една от целите на Бърнс при рисуването на новото Camry е да направи каросерията ѝ още по-спортна и динамична. За това той мести колелата по-близо до краищата на колата и прави страничните стени гладки. Освен това дизайнерът е изобразил напълно нови LED фарове, джанти с много спици и обемен преден капак.

Все още няма информация за интериора или технологиите на следващото поколение на седана Camry . Говори се, че моделът ще бъде изграден върху модифицирана версия на модулната платформа TNGA-K, която вече е в основата на настоящата Camry и много други актуални модели на концерна Toyota, включително Toyota Crown, RAV4, Highlander и Lexus ES.

Toyota Camry е един от най-продаваните леки автомобили в света. От 1997 г. до 2007 г., с изключение на 2001 г., Camry беше най-продаваният лек автомобил на американския пазар.