Фернандо Алонсо: Някои си правят майтап, но ще има последствия

В дните между състезанията от Формула 1 в Мексико и Бразилия се появиха доста изненадващи слухове, че Фернандо Алонсо ще направи сензационен трансфер в Ред Бул, заменяйки Серхио Перес за началото на сезон 2024.

Говорейки пред медиите преди началото на уикенда за Гран При на Сао Пауло двукратният световен шампион заяви, че не очарован от тези слухове, които поставят под съмнение неговата лоялност. Той също така се закани, че ще има последствия за хората, които пораждат тези спекулации, но бе спрян от пресаташето на Астън Мартин преди да може да разясни какво точно е наумил.

„Да има слухове в падока е нормално, но има хора, които са тука и си правят майтап, за да съберат още малко последователи и такива неща. Но аз не си падам по тези игри. Не се наслаждавам на тези слухове, защото уважавам вас журналистите, професионалистите, които сте във Формула 1 и печелите нашето уважение, така трябва да бъде.

„Тези слухове идват от хора, които са тук, за да си правят майтап, но аз не мисля, че това е забавно. Те поставят под съмнение моята лоялност, но аз ще се убедя, че ще има последствия“, каза испанецът.

Previous post Нова компания за евтини електромобили навлиза в Европа
Next post Skoda представи новия, по-голям и по-технологичен Superb