Хиляди конски сили пред “Св. Александър Невски” днес

Днес от 13:00 часа на площада пред Храм-Паметник “Свети Александър Невски” в столицата ще се съберат най-яките автомобили от „Премиум Рали София – Свети Влас“. Събитието е в рамките на проекта “София – Европейска Столица на Спорта”, но по-любопитното е, че на едно място в центъра на София ще се съберат хиляди конски сили.

В събитието ще вземат участие и много чуждестранни отбори, към които принадлежи и този на TeamSkookum, който печели наградата Spirit of Gumball 2022. Тя се дава на отбора, който най-добре визуализира идеята и характера на събитието. На 4-ти септември те ще се включат със своето Ferrari 812 Superfast.

Към този суперкар ще се присъединят още представители на италианската марка, както и лимитирана серия Porsche 911 Brabus, Mercedes SLR McLaren (този на Парис Хилтън), Nissan GT-R Black Edition, McLaren 720S, Mercedes AMG GT 6.3 Brabus, Lamborghini Aventador с уникален интериор, изработен от BatChavo Inside и др.

Ще може да видите още BMW X4 M, X6 M и M8 Competition, предоставени от М Кар София, а от Ауто Италия ще зарадват публиката с Maserati Levante Trofeo, Grecale GT, както и с Ferrari 812 Superfast. Ако сте любители на скъпите и бързи автомобили, то събитието не е за изпускане – начален час 13.00 пред Храм-Паметник “Св. Ал. Невски”.