Щракнаха „джипа“ на Ferrari без никакъв камуфлаж

Ferrari интензивно тества прототипи на своя първи кросоувър Purosangue през последните месеци и фотографи неведнъж засичат модели покрити с изключително тежък камуфлаж. Италианската марка винаги е разчитала на силната маскировка за своите модели и в повечето случаи техният дизайн се е разкривал на официалната премиера на колата. Сега, обаче, някой от фабриката на Ferrari изигра лоша шега на марката и сподели два кадъра на новия модел, които разкриват голяма част от дизайна му.

Първата снимка е на предния ляв профил и ни показва предните светлини подобни на тези на SF90. Дизайнът на предната част също подобен на този на спортните модели, но с добавени отвори под линията на предницата. Подчертаващи SUV природата са допълнителни елементи по броните, калниците и праговете.

Задната част изглежда също толкова агресивно и малко напомня на тази при Aston Martin DBX. Светлините са разделени на две части, които са свързани със светеща ивица, а под тях можем да открием и въздуховоди. В долната част на бронята виждаме и голям дифузьор, както и два двойни накрайника на генерацията.

По отношение на задвижването, повечето източници твърдят, че Purosngue ще разчита на хибриден шестак с мощност от 830 конски сили и 740 нютон метра, докато други казват, че електромотора ще бъде премахнат, а максималната мощност ще бъде свалена до 663 конски сили.