Щрак! Ето как ще изглежда новата Honda CR-V

Кросоувърът Honda CR-V се подготвя за смяна на поколението. Настоящата версия на автомобила е на поточната линия от шест години и вече е време за смяна. Фогошпиони вече снимаха иновацията по време на тестове, но тя беше покрита с тежък камуфлаж.

Сега изтече първото патентно изображение. Съдейки по него, външният вид на колата с повишена проходимост ще получи еволюционно развитие. Новата Honda CR-V ще получи плоска предница с модифицирана броня, по-тясна оптика и по-голяма радиаторна решетка.

Решетката впечатлява и с единична триизмерна шарка, която заменя ламелите и мрежата от предишното поколение. Формата на корпусите на огледалата и линията на остъкляването също ще се променят, а пластмасовият екстериорен боди кит по периметъра на колата ще стане по-тънък.

Говори се, че интериорът на CR-V ще включва напълно цифров инструментален панел и по-голям екран на информационно-развлекателната система, който ще проектира функциите на първата Android Automotive мултимедийна система на Honda.

Що се отнася до гамата от двигатели, акцентът вероятно ще бъде върху текущата електрификация. CR-V ще получи няколко хибридни агрегата, които ще се базират на модифициран вариант на 1.5-литровия бензинов агрегат с компресор.

Освен това не е изключена появата на чисто електрическа версия. Други опции, включително дизелов двигател, е малко вероятно да се появят в новия продукт. Очаква се шестото поколение Honda CR-V да дебютира преди края на 2022 година.