75-годишен дядо „лети“ с 350 км/ч със своя Nissan GT-R

Изразът, че любовта няма възраст може да бъде напълно потвърден във видеото, което може да изгледате след края на този текст и както вероятно можете да предположите, тук не става въпрос за обич между мъж и жена, а за такава между мъж и кола. Видео в канала на Stefan Kotze Media ни показва реализираната мечта на 75-годишен мъж от Австралия, който се наслаждава на живота по най-добрия начин.

Клипът е дълъг малко над 11 минути и в по-голямата част от него 75-годишният Бари разказва за живота си и как се е запалил по автомобилите след близка среща с класическо Porsche преди 50 години. В началните кадри той шофира своята Honda Civic, но само няколко минути след това грабва ключовете за сив Nissan GT-R от 2012 година, който макар да изглежда напълно заводски на пръв поглед, всъщност крие голяма мощност.

Колата е претърпяла множество доработки по двигателя, включително нови турбини и пълна ревизия на мотора, които допринасят за постигнатата мощност от около 1200 конски сили. Именно те са впрегнати на празна самолетна писта, където Бари изпълнява мечтата си и вдига 350км/ч. Тези кадри слагат край на видеото, което ви препоръчваме да изгледате.

Previous post Календарът на Формула 1 за 2023 година изтече в интернет?
Next post Катастрофа в София със суперкола за половин милион