Alfa Romeo с уникален кросоувър за родители с непослушни деца

Alfa Romeo представи необичайна версия на кросоувъра Tonale, която е предназначена за родители с непослушни деца. За това съобщи сайтът на известното автомобилно предаване Top Gear.

Alfa Romeo проведе проучване, според което 56% от семейните шофьори се притесняват да качат някого, защото интериорът на колата им представлява бъркотия, създадена от деца. Кросоувърът Tonale Edizione Bambini е предназначен да реши този проблем.

Alfa Romeo Tonale Edizione Bambini е оборудван със специални покривала за седалките, които имат държачи за химикалки, игри и книги. Осигурени са и развлекателен екран и камера, за да може шофьорът да следи децата си.

В колата е монтиран и кош за боклук с таблица с награди за поддържане на чистотата в салона. Кросоувърът дори е оборудван с маса за повиване на бебета. За премахване на боклука Alfa Romeo предоставя и вградена прахосмукачка. Зарежда се от контакт и е добре интегрирана в интериора.

Все още не е известно дали такъв кросоувър ще бъде пуснат в продажба. Много е вероятно той да е просто първоаприлска шега, но идеята като цяло ще допадне на мнозина.