Audi сваля покривалото от новото Q8 през септември

Audi Q8 дебютира през 2017-та година, а от началото на тази година фотошпиони няколко пъти заснемаха тестови прототипи. Логичното след тези два факта е, че Audi ще представи фейслифт на купеобразния кросоувър и това бе потвърдено днес от германците.

Обновеното Q8 ще дебютира на 5 септември, а до тогава от Audi споделиха кратка информация, която да подготви феновете за премиерата.

Както се очаква при подобно освежаване, новото Q8 ще получи минимални промени, които в конкретния случай ще се изразяват в обновени, по-тънки светлини, както и нови решетки на бронята. В същия стил ще са и промените в задната част, където светлините също ще получат нови графики, а дифузьорът на бронята ще бъде с променени форми.

Освен стандартното Q8, фейслифтът ще засегне и наточените SQ8 и RSQ8, като промените при тях вероятно ще са подобни. По отношение на задвижването и интериора не очакваме да видим особени новости, но от компанията споделят, че клиентите ще имат по-голям избор за персонализация и опции при конфигурирането.