Bugatti започна да продава коли „втора ръка“

Bugatti се присъедини към останалите автомобилни марки на пазара и започна да продава сертифицирани употребявани автомобили с гаранция. Подобно на много автомобилни брандове, марката ще изкупува коли от своите собственици, ще ги преглежда, а след това ще ги продава на пазара с гаранция. По този начин бъдещите собственици на Bugatti „втора ръка“ ще могат да бъдат сигурни в качеството на колата за няколко милиона, която купуват.

До момента от френската компания нямаха подобна опция и всеки желаещ да закупи автомобил с логото на Bugatti трябваше сам да намери автомобил и да го закупи. Всички автомобили закупени чрез програмата се предлагат с едногодишна гаранция, която при Chiron е идентична с тази на новите автомобили, докато при Veyron покрива само механичните и електрическите проблеми, както и цената на труда и частите.

Гаранцията е валидна навсякъде по света, където има официален сервиз на Bugatti, а частите, които се поставят по колата са само оригинални и пристигат с гаранция от две години. Заедно с това, компанията предлага и безплатно обслужване през първата година на закупуване.