Lamborghini Urus вече е 900 коня и със странна визия

Lamborghini Urus вече е модел на четири години и въпреки, че очакваме съвсем скоро да видим обновената версия на SUV-то, това не попречи на Mansory да направи проект в типично свой стил на неговата база. Новото Lamborghini Venatus е получило повишена мощност, изцяло нова визия, както и изцяло нов интериор с разнообразни и доста ярки цветове.

Започвайки с външността, там откриваме преливаща се цветова схема с черно и бяло. Специално изработен бодикит включва нова предна броня с по-голям сплитер и карбонови елементи, както и нов капак с няколко отвора. Предните калници също са получили отвори и по-големи раздувки.

Праговете са с по-изразителни форми, а в задната част са поставени три нови спойлера, над стъклото и два върху багажника. Допълнително са поставени още нов дифузьор с интересни накрайници на ауспусите, както и няколко отвора за охлаждане. Разбира се, джантите също са по дизайн на Mansory.

Ако външността ви изглежда екстравагантна с различните материали и преливащи се цветове, то в интериора вероятно ще ви се стори по-интересно. Там е заложено на жълта кожа в комбинация с бяла кожа за шофьорската страна и черни акценти в пиано лак. Под капака на Urus също има намеса от специалистите от Mansory и мощността там е нараснала до 900 конски сили и максимален въртящ момент от 1100 нютон метра.