SsangYong Torres е луксозен „джип“ с ниска цена

SsangYong представи своя най-нов модел, носещ името Torres. Високопроходимият автомобил е позициониран между Korando и Rexton в гамата на компанията и се отличава със своят „корав“ външен вид и интересна визия и луксозно излъчване.

В екстериора можем да открием дизайнерски език на няколко различни марки, като виждаме тънки дневни светлини с необичайна форма, малка решетка в стил Jeep и масивна предна част с няколко отвора.

Страничната линия се характеризира с раздути калници и джанти в размер до 20 цола, а върху C-колонките можем да открием кутии за съхранение в стил Land Rover Defender. Задната част напомня на тази на Ford Explorer с интересно разположение на капак, симулиращ наличието на резервна гума.

В интериора прави впечатление използването кафява кожа за седалките, корите на вратите, волана и скоростния лост, както и черни пиано лак елементи в комбинация с волан с интересна форма. Можем да намерим общо 3 екрана, един пред водача, както и два в централната част за инфотеймънт системата и контролите на климатика.

В зависимост от нивото на оборудване, Torres може да се похвали с амбиентно осветление, обдухване на седалките, аудио система с шест говорителя и други. Цената на базов модел започва от около 20 хиляди евро.

Previous post Край на стикерите за технически преглед и „Гражданска отговорност“
Next post Люис Хамилтън предупредил по радиото, че ще катастрофира