Volkswagen извади наточен ID.7 с 550 к.с.

Volkswagen показа наточен модел на базата на ID.7, който все още е на ниво концепт. Въпреки това, сериен модел, макар и не с всички добавки ще се появи скоро, като вероятно ще носи означението GTX. 

Дизайнерският екип на марката е превърнал ID.7 в спортен модел с нови агресивни брони и странични прагове и масивен спойлер за монтиран на капака на багажника.

За съжаление, освен външния вид, едва ли ще видим и същото задвижване, което при концепта генерира 558 конски сили. По-вероятно е от Volkswagen да заложат на позната схема при други ID. модели и мощността да достигне около 400 конски сили. Все пак предстои да разберем.

Спойлерът, както и предният сплитер и задният дифузьор, са изработени от карбон, а черните калници покриват комплект ковани 20-цолови джанти, които заедно с понижението на окачването с 60 мм допринасят за новата стойка.

Инженерите са увеличили ъгъла на наклона на предното окачване с 80 мм и са обвили джантите в 265-милиметрова гума Michelin Pilot Sport Cup за писта, за да се възползват максимално от допълнителните коне на ID.X.

Previous post Toyota представи „анаболната“ GR Supra GT4 100 Edition
Next post Къде е уловката: Чисто нови Audi-та на половин цена