Volkswagen не крие наточената версия на ID.Buzz

Електрическият ID.Buzz съвсем скоро ще получи наточена версия, след като преди няколко месеца германците показаха дългата база на модела.

Кадри от тестовите изпитания на GTX вариацията бяха споделени от британските ни колеги от AutoExpress. На тях можем да видим, че от Volkswagen дори не са се постарали да прикрият ID.Buzz GTX, което говори, че вероятно съвсем скоро ще видим и официалния дебют на буса.

Според това което виждаме, наточената версия ще се отличава с характерна броня с два фалшиви отвора от двете страни. Джантите също са специфични за GTX модификацията, както и един или няколко нови цвята, които ще бъдат запазени само за нея. Очакваме в интериора да видим седалки подобни на тези при ID.5 GTX, както и волан със съответната емблема.

По отношение на задвижването, то там се очаква да видим мощност от около 300 конски сили, както и система за задвижване на четирите колела. Въпреки увеличената мощност, то ID.Buzz GTX едва ли ще е спортист на пътя с ускорение до 100км/ч в рамките на малко под 10 секунди. Не е изключено да видим и малко по-твърди настройки за окачването.